Novoroční restart
Povánoční očista organismu je již tradicí a lednové předsevzetí přímo vybízí k novému startu. Přes svátky jsme odpočívali, ale také jsme si dopřáli hodně, a to nejen dárků. Podívejme se na novoroční detox krok za krokem.
Více na webu...
Vánoční speciál
Vánoční číslo časopisu Apetit je již v prodeji. Navíc obsahuje směs koření Avokádo na svařené víno, které vám může zpříjemnit čekání na Ježíška.
Více na webu...
Vše o perníčku
Perníček, symbol českých Vánoc, má kořeny ve středověku, kdy byl díky medu a exotickému koření vzácnou pochoutkou. O perníčku, stejně jako o víně, se říká, že čím je starší, tím je lepší.
Více na webu...
Muškátový oříšek
Jedno z nejzajímavějších koření v sobě skrývá nejedno tajemství. Muškátový oříšek není v pravém slova smyslu ořechem, je to jádro pecky muškátového plodu.
Více na webu...
Chutě z přírody
Hledáte přirozenou chuť bylinek a koření? Značka It´s natural používá pouze přírodní certifikované suroviny. „Věříme, že právě příroda zná ten nejlepší recept na šťastný život!“
Více na webu...
Šikovný pomocník s chutí
Pro moderní rychlé vaření oceníte vyladěné dochucovací směsi od mistra Kucharka. Můžou se stát i vaším pomocníkem, se kterým proměníte každý pokrm v gastronomický zážitek.
Více na webu...
Apetit Piknik
Letošní ročník food festivalu Apetit Piknik přinesl nevšední gurmánské zážitky. Na stánku Avokádo jste mohli ochutnat trhané maso od Romana Staši (MasterChef 2020) nebo výtečné palačinky od foodbloggerky Bohyně kuchyně.
Více na webu...
arrow_back_ios
arrow_back_ios
arrow_back_ios
arrow_forward_ios
arrow_forward_ios
arrow_forward_ios