Omyté a očištěné kuřecí maso důkladně potřeme připravenou marinádou a necháme odležet v lednici po dobu 4–6 hodin.
Na olivovém oleji osmahneme cibuli a česnek. Poté přidáme kuřecí maso a opečeme ho ze všech stran. Vmícháme rajčata a zalijeme vývarem, následně vaříme na mírném ohni, dokud maso nezměkne.
Lilek a cuketu nakrájíme na plátky, rozložíme na plech, pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme oregánem. Zeleninu pečeme v troubě předehřáté na 200 °C přibližně 20 minut. Po upečení ji smícháme s připraveným kuřecím masem a dochutíme limetkovou šťávou.
Před podáváním posypeme pokrm praženými mandlemi, kešu oříšky, spařenými rozinkami a čerstvě nasekanými lístky koriandru. Jako přílohu podáváme rýži.