Rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 min
Náročnost:
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

Autor: Avokádo ID receptu: 87
Kdo by odolal rostbífu s ledovým salátem. Čím déle necháte maso marinovat, tím lepší chuť získá.

Suroviny

hovězí rostbífy 800 g
nastrouhaný parmezán 3 lžíce

Marináda

čerstvý estragon špetka
hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
olivový olej 100 ml
marináda Steak Avokádo 150 ml

Salát

salátová zálivka Italská Avokádo 1 balení
pražené piniové oříšky 1 lžíce
malé kapary 1 lžíce
ledový salát 1 hlávka
sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo 4 ks

Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme a následně jí natřeme plátky. Necháme odležet v lednici. Čím déle se bude maso marinovat, tím lepší chuť získá.

Maso smažíme asi 3 minuty na každé straně na rozehřátém grilu nebo na grilovací pánvi.

Ledový salát natrháme na kousky a smícháme se sušenými rajčaty, kapary, piniovými oříšky a přelijeme italskou zálivkou, kterou připravíme dle návodu na obalu.

Maso posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem a podáváme se salátem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural