Rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty
Tento pokrm spojuje šťavnatost marinovaného rostbífu a svěží chuť salátu se sušenými rajčaty, což je ideální kombinace pro lehký oběd nebo večeři. Čím déle necháte maso marinovat, tím výraznější a lepší chuť získá.
Suroviny
hovězí rostbíf
800
g
parmezán
3
lžíce
Marináda
estragon čerstvý
špetka
hořčice plnotučná Avokádo
2
lžíce
olej olivový
100
ml
marináda Steak Avokádo
150
ml
Salát
salátová zálivka Italská Avokádo
1
balení
oříšky piniové pražené
1
lžíce
kapary malé
1
lžíce
ledový salát
1
hlávka
sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo
4
ks
Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme a plátky masa důkladně potřeme marinádou. Necháme odležet v lednici. Čím déle se maso marinovat, tím výraznější chuť získá.
Maso opékáme asi 3 minuty z každé strany na rozehřátém grilu nebo na grilovací pánvi.
Ledový salát natrháme na menší kousky, smícháme se sušenými rajčaty, kapary a piniovými oříšky. Přelijeme italskou zálivkou připravenou podle návodu na obalu.
Hotové maso posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem a podáváme s připraveným salátem.