Rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty
Autor: Avokádo
ID receptu: 87
Kdo by odolal rostbífu s ledovým salátem. Čím déle necháte maso marinovat, tím lepší chuť získá.
Suroviny
hovězí rostbífy
800
g
nastrouhaný parmezán
3
lžíce
Marináda
čerstvý estragon
špetka
hořčice plnotučná Avokádo
2
lžíce
olivový olej
100
ml
marináda Steak Avokádo
150
ml
Salát
salátová zálivka Italská Avokádo
1
balení
pražené piniové oříšky
1
lžíce
malé kapary
1
lžíce
ledový salát
1
hlávka
sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo
4
ks
Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme a následně jí natřeme plátky. Necháme odležet v lednici. Čím déle se bude maso marinovat, tím lepší chuť získá.
Maso smažíme asi 3 minuty na každé straně na rozehřátém grilu nebo na grilovací pánvi.
Ledový salát natrháme na kousky a smícháme se sušenými rajčaty, kapary, piniovými oříšky a přelijeme italskou zálivkou, kterou připravíme dle návodu na obalu.
Maso posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem a podáváme se salátem.