Marinovaný rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

Autor: Avokádo
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Marinovaný rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

hovězí rostbífy 800 g
nastrouhaný parmezán 3 lžíce

Marináda

čerstvý estragon špetka
Hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
olivový olej 100 ml
Marináda Steak Avokádo 150 ml

Salát

Salátová zálivka Italská Avokádo 1 balení
pražené piniové oříšky 1 lžíce
malé kapary 1 lžíce
ledový salát 1 hlávka
Sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo 4

Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme a následně jí natřeme plátky hovězích rostbífů a necháme odležet v lednici. Čím déle se budou marinovat, tím lepší chuť získají.

Naložené maso smažíme asi 3 minuty na každé straně na rozehřátém grilu nebo na grilovací pánvi.

Ledový salát natrháme na kousky a smícháme se sušenými rajčaty, kapary, piniovými oříšky a přelijeme pokapeme italskou zálivkou, kterou připravíme dle návodu na obalu.

Maso posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem a podáváme se salátem.

Ohodnoťte recept