Hovězí svíčková na thajský způsob
Autor: Avokádo
Suroviny pro 4 osoby:
mrkev nakrájená na nudličky
1
červená paprika
1
máslo
feferonka
1
česnek nakrajený na plátky
1
stroužek
žlutá paprika
1
cibule nakrájená na proužky
2
celer nakrájený na nudličky
Marináda Orientální se zázvorem Avokádo
50
g
kořenící směs Čína Avokádo
1
lžička směsi
sojová omáčka
4
lžíce
hovězí svíčková
500
g
Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké proužky, smícháme s marinádou a marinujeme 8 hodin.
Papriky nakrájíme na proužky a společně s cibulí osmažíme na másle. Křupavou zeleninu přeložíme na talíř a ve stejné pánvi osmahneme hovězí s česnekem, feferonkou a sójovou omáčkou. Do takto připraveného hovězího masa přidáme zeleninu a vše dochutíme.
Podáváme s rýží.