Hovězí svíčková na thajský způsob

Autor: Avokádo
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Hovězí svíčková na thajský způsob

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

mrkev nakrájená na nudličky 1
červená paprika 1
máslo
feferonka 1
česnek nakrajený na plátky 1 stroužek
žlutá paprika 1
cibule nakrájená na proužky 2
celer nakrájený na nudličky
Marináda Orientální se zázvorem Avokádo 50 g
kořenící směs Čína Avokádo 1 lžička směsi
sojová omáčka 4 lžíce
hovězí svíčková 500 g

Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké proužky, smícháme s marinádou a marinujeme 8 hodin.

Papriky nakrájíme na proužky a společně s cibulí osmažíme na másle. Křupavou zeleninu přeložíme na talíř a ve stejné pánvi osmahneme hovězí s česnekem, feferonkou a sójovou omáčkou. Do takto připraveného hovězího masa přidáme zeleninu a vše dochutíme.

Podáváme s rýží.

Ohodnoťte recept