Nadívaná vejce
Autor: Kucharek
Suroviny
vejce vařená natvrdo
8
I nádivka
ančovičky
4
kapary
1
lžíce
černé olivy
několik
olivový olej
2
lžíce
citrónová šťáva
1
lžička
Paprika sladká mletá Avokádo
podle chuti
Zeleninové ochucovadlo Kucharek
podle chuti
II nádivka
Filé ze sledě
1
smetana
1
lžíce
kopr
1
lžička
Zeleninové ochucovadlo Kucharek
podle chuti
III nádivka
konzerva tuňáka ve vlastní šťávě nebo oleji
1
pažitka
1
lžička
Sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo
2
majonéza
1
lžíce
Zeleninové ochucovadlo Kucharek
podle chuti
IV nádivka
tvaroh
2
lžíce
avokádo
25
bílý jogurt
1
lžíce
Černý kaviár
1
lžíce
Zeleninové ochucovadlo Kucharek
podle chuti
Oloupaná vařená vejce rozpůlíme a vyndáme žloutky. Do každé nádivky dáme dva žloutky a důkladně je rozetřeme s ostatními ingrediencemi. Půlky vajec naplníme nádivkami a vložíme na talíř.