Nadívaná vejce

Autor: Kucharek
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Nadívaná vejce

Autor: Kucharek

Suroviny

vejce vařená natvrdo 8

I nádivka

ančovičky 4
kapary 1 lžíce
černé olivy několik
olivový olej 2 lžíce
citrónová šťáva 1 lžička
Paprika sladká mletá Avokádo podle chuti
Zeleninové ochucovadlo Kucharek podle chuti

II nádivka

Filé ze sledě 1
smetana 1 lžíce
kopr 1 lžička
Zeleninové ochucovadlo Kucharek podle chuti

III nádivka

konzerva tuňáka ve vlastní šťávě nebo oleji 1
pažitka 1 lžička
Sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo 2
majonéza 1 lžíce
Zeleninové ochucovadlo Kucharek podle chuti

IV nádivka

tvaroh 2 lžíce
avokádo 25
bílý jogurt 1 lžíce
Černý kaviár 1 lžíce
Zeleninové ochucovadlo Kucharek podle chuti

Oloupaná vařená vejce rozpůlíme a vyndáme žloutky. Do každé nádivky dáme dva žloutky a důkladně je rozetřeme s ostatními ingrediencemi. Půlky vajec naplníme nádivkami a vložíme na talíř.

Ohodnoťte recept