Hovězí tatarák

Autor: Kucharek
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Hovězí tatarák

Autor: Kucharek

Suroviny

hovězí svíčková 500 g
žloutek 4
Nakládané houby 200 g
červená cibule 2
nakládané okurky 200 g
Hořčice plnotučná Avokádo
Tekuté koření Kucharek
Pepř černý mletý Avokádo
olivový olej

Omyjte svíčkovou, odstraňte všechny membrány a jemně nasekejte nebo rozemelte. Cibuli, houby a okurky nasekáme na jemno. Vaječný žloutek podáváme odděleně ve sklenici nebo na horní části masa ve vytvarované dutině. Na talíř naservírujeme každou ingredienci zvlášť anebo můžeme tartar rovnou namíchat. Dochutíme tekutým kořením Kucharek.

Ohodnoťte recept