Hovězí tatarák

Autor: Kucharek
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Hovězí tatarák

Autor: Kucharek ID receptu: 645
S tímto tatarákem potěšíte každého hosta.

Suroviny

hovězí svíčková 500 g
žloutek 4 ks
nakládané houby 200 g
červená cibule 2 ks
nakládané okurky 200 g
hořčice plnotučná Avokádo
tekuté koření Kucharek
pepř černý mletý Avokádo
olivový olej

Omyjte svíčkovou, odstraňte všechny případné blány a jemně nasekejte nebo rozemelte. Cibuli, houby a okurky nasekáme na jemno. Vaječný žloutek podáváme odděleně v misce, nebo na horní části masa ve vytvarovaném důlku. Na talíř naservírujeme každou ingredienci zvlášť anebo můžeme tatarák rovnou namíchat. Dochutíme tekutým kořením.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural