Vejce plněné žampiony

Autor: Kucharek
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Vejce plněné žampiony

Autor: Kucharek

Suroviny

vejce natvrdo 8
majonéza 4 lžíce
cibule 1
stroužky česneku 2
přepuštěné máslo 1 lžíce
houby 0.5 kg
Svazek petržele 1
ochucovadlo Chuť přírody Kucharek 1 lžíce

Vařená vejce rozkrojíme na polovinu, vyjmeme žloutky a vložíme je do misky. Na pánvi osmažíme cibuli a houby nakrájené na malinké kostičky a přidáme česnek. Dochutíme ochucovadlem Kucharek Chuť jara. Necháme vychladnout a společně s nasekanou petrželkou a majonézou přidáme k žloutkům. Důkladně promícháme a opět dochutíme sypkým ochucovadlem. Připravenou směsí naplníme bílky, naservírujeme na mísu a můžeme dozdobit například petrželkou.

Ohodnoťte recept