Vejce plněné žampiony

Autor: Kucharek
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Vejce plněné žampiony

Autor: Kucharek ID receptu: 638
Skvělá chuťovka na každou párty - vejce plněná žampiony.

Suroviny

vejce natvrdo 8 ks
majonéza 4 lžíce
cibule 1 ks
stroužky česneku 2 ks
přepuštěné máslo 1 lžíce
houby 0.5 kg
svazek petržele 1 ks
ochucovadlo Chuť přírody Kucharek 1 lžíce

Vařená vejce rozkrojíme na polovinu, vyjmeme žloutky a vložíme je do misky. Na pánvi osmažíme cibuli a houby nakrájené na kostičky a přidáme na drobno nakrájený česnek. Dochutíme ochucovadlem a necháme vychladnout. Nasekanou petrželku a majonézu přidáme k žloutkům, důkladně promícháme a opět dochutíme sypkým ochucovadlem.

Připravenou směsí naplníme bílky, naservírujeme na mísu a ozdobíme například nasekanou petrželkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural