Polévka z červené řepy

Autor: Kucharek
Druh jídla: Polévky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Polévka z červené řepy

Autor: Kucharek

Suroviny

mrkev 2
červená řepa 15 kg
petržel 1
křen 1
mražené maliny 200 g
hovězí roštěna 200 g
sušená jablka 1 hrst
sušené švestky 1 hrst
Zeleninové ochucovadlo Kucharek
Tekuté koření Kucharek
Majoránka Avokádo
Nové koření Avokádo
Bobkový list Avokádo
cukr

Řepu umyjeme, zabalíme do alobalu a vložíme do trouby předehřáté na 180 ° C. Pečeme přibližně 1hodinu dokud nezměkne. Maso opláchneme, nakrájíme na kousky a společně s bobkovým listem, novým kořením a zeleninou vložíme do hrnce. Vaříme pod pokličkou na mírném ohni.

Řepu vyndáme z trouby, necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a přidáme do polévky. Dochutíme ochucovadlem Kucharek. Vaříme při nízké teplotě.

TIP: Do hotové vařící polévky můžeme přidat plátky sušených jablek, švestky, maliny anebo cukr. Poté necháme přejít varem a máme hotovo.

Ohodnoťte recept