Omyté, očištěné a osušené hovězí nařízneme napříč na 8 medailonů, naložíme do marinády, kterou připravíme ze všech ingrediencí, a necháme odležet v chladničce.
Na hrnec s mírně vroucí vodou postavíme mísu. Do ní přidáme žloutky, víno, limetkovou šťávu a Tabasco. Vše rozšleháme metlou do hladka, postupně přidáváme máslo, a pokračujeme ve šlehání, dokud směs nezíská konzistenci majonézy. Následně osolíme.
Rajčata nakrájíme na kostičky a smícháme s olivovým olejem, piniovými oříšky, kapary, česnekem a nasekanou bazalkou. Vše dochutíme solí a pepřem.
Chřest uvaříme ve vroucí osolené vodě se špetkou cukru, následně uložíme na plech, přelijeme žloutkovou omáčkou a dáme zapéct do rozehřáté trouby.
Hovězí maso vyjmeme z marinády a grilujeme 5 minut na každé straně. Šťavnaté maso uložíme na zapečený chřest, poklademe připravenými rajčaty s kapary a piniovými oříšky. Před podáváním vše posypeme parmezánem.