Všechny suroviny na palačinky smíchejte, ideálně vyšlehejte metličkou nebo šlehačem, aby vzniklo hladké těsto. Nechejte minimálně hodinu odležet v lednici. Poté usmažte palačinky.
Lučinu smíchejte se smetanou a pečeným česnekem. Ochuťte solí a pepřem. Namažte na připravené palačinky.
Maso marinujte ve směsi oleje a koření. Opečte na grilu. Nakrájejte na plátky a naskládejte na palačinky. K palačinkám přidejte rukolu a čerstvá rajčata.
Zamotejte a podávejte.
Hlavičce česneku uříznete hlavičku, aby byly vidět jednotlivé stroužky, potřete olivovým olejem, zabalte do alobalu a pečte 30-40 minut v troubě na 200 °C. Vyjměte jej z trouby a nechte chvíli vychladnout. Stroužky česneku můžete snadno vytlačit ze slupek a použít dle potřeby.
Připravte si asi 5 až 10 hlav česneku. Vyloupejte je do misky. Do velkého hrnce nebo pekáče nalijte olivový nebo kvalitní slunečnicový olej a zahřejte ho na plotně na přibližně 80 až 90 °C. Vsypejte do něj oloupané stroužky česneku, můžete přidat i bylinky - skvělý je např. tymián nebo rozmarýn. Přiklopte víkem a vložte do trouby vyhřáté na 90 °C. Konfitujte přibližně hodinu. Nechejte vychladnout a přendejte do sklenic, které se dají zavíčkovat. Zalijte olejem. Skladujte v lednici.
Jestli vám nějaký olej zbyl, můžete ho použít třeba na nakládání masa na gril nebo na výrobu majonézy.