JARNÍ SALÁT S UZENOU MAKRELOU A VEJCI

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Jaro
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

JARNÍ SALÁT S UZENOU MAKRELOU A VEJCI

Autor: Avokádo

Suroviny

Salátová zálivka Francouzská Avokádo 2 balení
olivový olej
mrkev 2
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
Himálajská sůl Avokádo
ředkvičky svazek
velká uzená makrela 1
vejce uvařená natvrdo 4
velké kedlubny 2
listový salát nebo baby špenát 150 g
červené a žluté cherry rajčátka 250 g
brokolice lehce uvařená v páře 200 g

Makrelu oberte od kostí a natrhejte na větší kousky. Vajíčka oloupejte, rozkrojte napůl. Osolte a opepřete.

Zeleninu omyjte a nakrájejte na plátky, na poloviny, na čtvrtky, rozeberte na růžičky. Všechnu zeleninu dejte společně do velké mísy.

Francouzskou zálivku připravte podle návodu na obalu - smíchejte s vodou a olivovým olejem.

Přelijte zeleninu v míse a promíchejte. Rozdělte na porce a nahoru přidejte makrelu a vejce.

Ihned podávejte.

Zeleninu můžete obměňovat podle své chuti a aktuálních zásob.

Ohodnoťte recept