Pikantní karbanátky z pánve

Autor: Kucharek
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Pikantní karbanátky z pánve

Autor: Kucharek ID receptu: 589
Jednoduché a velmi chutné karbanátky, které zvládne i začátečník.

Suroviny

mleté vepřové maso 500 g
cibule najemno nakrájená 1 ks
česnek najemno nakrájený 3 stroužky
hořčice ďábelská Avokádo 1 lžíce
zeleninové ochucovadlo Kucharek 1 lžíce
petrželová nať (nasekaná) svazek

Cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Do masa přidáme cibuli, česnek, petrželku, hořčici a ochucovadlo Kucharek.

Všechno dobře promícháme. Vytvoříme malé karbanátky, které smažíme na oleji.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural