Pikantní karbanátky z pánve

Autor: Kucharek
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Pikantní karbanátky z pánve

Autor: Kucharek

Suroviny

mleté vepřové maso 500 g
cibule najemno nakrájená 1
česnek najemno nakrájený 3 stroužky
Hořčice ďábelská Avokádo 1 lžíce
Zeleninové ochucovadlo Kucharek 1 lžíce
petrželová nať (nasekaná) svazek

Cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Do masa přidáme cibuli, česnek, petrželku, hořčici a ochucovadlo Kucharek. Všechno dobře promícháme. Vytvoříme malé karbanátky, které smažíme na oleji.

Ohodnoťte recept