Pikantní kuřecí stehýnka

Autor: Kucharek
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Pikantní kuřecí stehýnka

Autor: Kucharek

Suroviny

kuřecí stehýnka 24
Slepičí bujón Kucharek 1500 ml
Zeleninové ochucovadlo Kucharek 5 lžic

Marináda

med 2 lžíce
Tekuté koření Kucharek 2 lžíce
pálívá chilli pasta 1 lžička
pikantní kečup 200 ml
citronová šťáva 2 lžíce
Zeleninové ochucovadlo Kucharek

Omytá, osušená stehýnka uvaříme v bujónu a zeleninovém ochucovadle Kucharek. Poté necháme vychladnout. Všechny ingredience na marinádu smícháme, přidáme stehýnka, důkladně promícháme a necháme ležet v připravené marináde cca 4-6 hodin. Stehýnka pečeme v troubě přibližně 30 minut při teplotě 160ºC.

Ohodnoťte recept