Pikantní kuřecí stehýnka

Autor: Kucharek
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: 60 min
Náročnost:
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Pikantní kuřecí stehýnka

Autor: Kucharek ID receptu: 588
Den předem marinovaná kuřecí stehýnka jsou velmi křehká a budou to pravé pro každou hostinu.

Suroviny

kuřecí stehýnka 24
slepičí bujón Kucharek 1500 ml
zeleninové ochucovadlo Kucharek 5 lžic

Marináda

med 2 lžíce
tekuté koření Kucharek 2 lžíce
pálívá chilli pasta 1 lžička
pikantní kečup 200 ml
citronová šťáva 2 lžíce
zeleninové ochucovadlo Kucharek

Omytá, osušená stehýnka uvaříme v bujónu a zeleninovém ochucovadle. Poté necháme vychladnout. Všechny ingredience na marinádu smícháme, přidáme stehýnka, důkladně promícháme a necháme ležet v připravené marináde cca 4-6 hodin.

Stehýnka pečeme v troubě přibližně 30 minut při teplotě 160ºC.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural