Rychlý recept na vepřová žebírka

Autor: Kucharek
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Nečekaná návštěva
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Rychlý recept na vepřová žebírka

Autor: Kucharek ID receptu: 587
Vynikající rychlovka v podobě pečených žebírek pro každého milovníka masa.

Suroviny

vepřové žebírka 1 kg

Marináda

olej 3 lžíce
hořčice ďábelská Avokádo 1 lžíce
med 1 lžíce
česnek 2 utřené stroužky
zeleninové ochucovadlo Kucharek 2 lžíce

V misce smícháme olej, hořčici, med, utřený česnek a ochucovadlo. Hotovou marinádou potřeme uvařená žebírka, dáme je do zapékací mísy a pečeme asi 30 minut při teplotě 180°C.

Podáváme s kysaným zelím, křenem nebo nakládanou zeleninou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural