Rychlý recept na vepřová žebírka

Autor: Kucharek
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Nečekaná návštěva
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Rychlý recept na vepřová žebírka

Autor: Kucharek

Suroviny

vepřové žebírka 1 kg

Marináda

olej 3 lžíce
Hořčice ďábelská Avokádo 1 lžíce
med 1 lžíce
česnek 2 utřené stroužky
Zeleninové ochucovadlo Kucharek 2 lžíce

V misce smícháme olej, hořčici, med, česnek a ochucovadlo Kucharek. Hotovou marinádou potřeme uvařená žebírka, dáme je do zapékací mísy a pečeme asi 30 minut při teplotě 180°C. Podáváme s kysaným zelím, křenem nebo nakládanou zeleninou.

Ohodnoťte recept