Vepřový guláš s rajčaty a olivami

Autor: Kucharek
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Vepřový guláš s rajčaty a olivami

Autor: Kucharek

Suroviny

vepřová kýta 1 kg
Zeleninové ochucovadlo Kucharek 2 lžíce
Slepičí bujón Kucharek 500 ml
cibule najemno nakrájená 2
česnek nakrájený na plátky 3 stroužky
rajčata loupané v plechovce 200 g
černé olivy 10
nasekaná petrželová nať 1 svazek
olej

Omyté a osušené maso nakrájíme na velké kostky, posypeme přísadou Kucharek a osmažíme dozlatova. Pak maso vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a dusíme.

Na pánvi osmažíme cibuli a česnek. Poté přidáme rajčata, nakrájené olivy a petrželovou nať. Všechno dochutíme přísadou Kucharek, ještě chvilku smažíme a nakonec přidáme do masa. Dusíme až je maso měkké.

Ohodnoťte recept