Plátky masa z obou stran osolte, posypte zázvorem a směsí koření. Zprudka opečte na rozehřáté pánvi se sádlem. Až je maso opečené, dejte ho do připravené zapékací nádoby.
Místo masa nasypejte do pánvičky cibuli oloupanou, nakrájenou na čtvrtky a překrojené stroužky česneku. Opékejte na vyšší teplotu, až se na cibuli začnou dělat tmavé puchýřky. Hned přidejte cibuli s česnekem k masu do zapékací nádoby. Přiklopte poklicí a dejte do trouby vyhřáté na 130 °C. Pečte přibližně 2 hodiny.
Mrkev na noky oloupejte a nakrájejte na silná kolečka. Uvařte v lehce osolené vodě doměkka. Rozmixujte dohladka a dejte do mísy. K mrkvi přidejte vejce, sůl, najemno nastrouhanou goudu a mouku. Možná budete mouky potřebovat trochu více, podle toho jak lepivé bude těsto.
Z těsta vytvarujte válečky, na pomoučené pracovní ploše. Krájejte na kousky - noky a ty vařte v osolené vodě. Hotové jsou ve chvíli, kdy vyplavou na povrch.
Sceďte a ihned podávejte spolu s masem.