Vepřový bok nakrájejte na plátky silné přibližně 1 cm. Naložte je do jednoho sáčku marinády, kterou jste smíchali se sojovou a rybí omáčkou. Nechejte několik hodin, ale klidně i přes noc, marinovat v lednici.
Vyndejte hodinu před grilovaním a nechejte ohřát na pokojovou teplotu. Mezitím si připravte salát.
Jarní cibulku nakrájejte na kolečka, papriky na menší kostičky. Dejte do misky. Smíchejte olivový olej, limetovou šťávu, sůl a pepř. Zalije připravenou zeleninu a promíchejte. Nechejte v lednici, dokud se neugriluje maso.
Marinovaný bůček grilujte z obou stran dozlatova a dokřupava. Připravený salát vyndejte z lednice a zamíchejte do něj hrst nasekaného čerstvého koriandru.
Podávejte spolu s grilovaným masem.