Maso nakrájejte na kostičky. Cukety na kolečka, papriky na kostičky, cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky. Česnek oloupejte a rozmáčkněte boční stranou nože. Lilek nakrájejte na kolečka a naskládejte na pracovní plochu. Lehce osolte a nechejte “vypotit”. Na povrchu lilku se po pár minutách vysráží voda, tu setřete papírovou utěrkou. Poté každé kolečko rozkrojte ještě napůl.
Připravenou zeleninu i maso dejte do velké mísy. Zalijte olivovým olejem a zasypejte směsí koření.
Natrhejte velké pláty pevného alobalu. Na každou porci dva kusy. Ty položte na sebe (aby byl balíček pevnější) a doprostřed dejte hromadu masa a zeleniny. Balíček uzavřete pevně tak, aby nevytekla šťáva a aby z něj ani neucházela pára.
Grilujte na rozpáleném grilu přibližně 30 - 45 minut, podle toho, jak horký gril bude.
Podávejte s pečivem.