Vepřovou panenku nakrájejte na špalíčky široké asi 7 cm. Do misky si připravte tekutou marinádu. Vložte špalíčky panenky a opatrně promíchejte tak, aby bylo maso ze všech stran potřené marinádou. Nechejte v lednici, ideálně 12 hodin, minimálně však 2-3 hodiny. Vyndejte z marinády a obalte plátky slaniny. Tu můžete ještě navíc zajistit párátkem, ale není to nutné.
Takto připravené maso grilujte přibližně 15 až 20 minut. Ideálně po pěti minutách otáčejte a opečte ze všech stran.
Než dáte maso na gril, připravte si bagetu. Do francouzské bagety udělejte shora hluboké zářezy. Dávejte pozor, abyste bagetu neuřízli úplně a jednotlivé díly tak neoddělili. Změklé máslo smíchejte se sušenými bylinkami, česnekem a solí. Tuto směs namažte do zářezů bagety.
A dejte chvíli k masu na gril. Takhle snadné to je. Maso podávejte s bagetou a salátem.