GRILOVANÁ KRKOVICE MARINOVANÁ V HOŘČICOVÉM KŘENU

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

GRILOVANÁ KRKOVICE MARINOVANÁ V HOŘČICOVÉM KŘENU

Autor: Avokádo

Suroviny

Alpská sůl s jódem Avokádo 1 lžička
slunečnicový olej 50 ml
vepřová krkovice 4 silnější plátky
Křen hořčicový s medem Avokádo 4 lžíce
kořenící směs Divočina Avokádo 1 lžíce

V misce smíchejte směs koření Divočina s olejem a křenem. Přidejte lžičku soli a důkladně promíchejte. Směsí potřete z obou stran plátky masa. Maso zavřete do krabičky s víčkem a nechejte 24 hodin marinovat v lednici.

Na druhý den nechejte ohřát na pokojovou teplotu a grilujte z obou stran, dozlatova.

Ideální přílohou je svěží listový salát, zelenina, dobré čerstvé pečivo a Křen hořčicový Avokádo.

Ohodnoťte recept