GRILOVANÁ KRKOVICE MARINOVANÁ V HOŘČICOVÉM KŘENU
Autor: Avokádo
Neodoláte pikantní grilované krkovici marinované v hořčicovém křenu – skvělá volba na letní grilování! Maso naložte den předem pro ještě lepší chuť.
Suroviny
alpská sůl s jódem Avokádo
1
lžička
slunečnicový olej
50
ml
vepřová krkovice
4
silnější plátky
křen hořčicový s medem Avokádo
4
lžíce
kořenicí směs Divočina Avokádo
1
lžíce
V misce smíchejte směs koření s olejem a křenem. Přidejte lžičku soli a důkladně promíchejte. Směsí potřete z obou stran plátky masa. Maso zavřete do krabičky s víčkem a nechejte 24 hodin marinovat v lednici.
Na druhý den nechejte ohřát na pokojovou teplotu a grilujte z obou stran, dozlatova.
Ideální přílohou je svěží listový salát, zelenina, dobré čerstvé pečivo a hořčicový křen.