GRILOVANÁ KRKOVICE MARINOVANÁ V HOŘČICOVÉM KŘENU

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

GRILOVANÁ KRKOVICE MARINOVANÁ V HOŘČICOVÉM KŘENU

Autor: Avokádo
Neodoláte pikantní grilované krkovici marinované v hořčicovém křenu – skvělá volba na letní grilování! Maso naložte den předem pro ještě lepší chuť.

Suroviny

alpská sůl s jódem Avokádo 1 lžička
slunečnicový olej 50 ml
vepřová krkovice 4 silnější plátky
křen hořčicový s medem Avokádo 4 lžíce
kořenicí směs Divočina Avokádo 1 lžíce

V misce smíchejte směs koření s olejem a křenem. Přidejte lžičku soli a důkladně promíchejte. Směsí potřete z obou stran plátky masa. Maso zavřete do krabičky s víčkem a nechejte 24 hodin marinovat v lednici.

Na druhý den nechejte ohřát na pokojovou teplotu a grilujte z obou stran, dozlatova.

Ideální přílohou je svěží listový salát, zelenina, dobré čerstvé pečivo a hořčicový křen.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural