NACHOS ZAPEČENÉ S GUACAMOLE A ŘEDKVIČKAMI

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

NACHOS ZAPEČENÉ S GUACAMOLE A ŘEDKVIČKAMI

Autor: Avokádo
Dejte si nachos zapečené s guacamole a ředkvičkami – neodolatelný snack plný mexických chutí.

Guacamole

čerstvý koriandr hrst
chilli s mořskou solí Avokádo
citrónová šťáva 1 lžíce
avokádo 1
česnek 2 stroužky
šalotka 1

Na dokončení

nachos 1 sáček
gouda nebo čedar 200 g
ředkvičky svazek

Avokádo rozkrojte napůl, vyndejte pecku a velkou lžící vydlabejte vnitřek. V misce rozmačkejte avokádo vidličkou. Přidejte najemno nasekanou šalotku, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Ochuťte chilli se solí. Promíchejte a podle chuti přidejte ještě více koření. Až budete s výsledkem spokojení, přidejte najemno nasekaný koriandr.

Připravte si buď jednu velkou zapékací misku nebo menší misky. Dejte do nich guacamole, zasypejte ředkvičkami a zapíchejte do něj nachos. Zasypejte sýrem a zapečte krátce v troubě vyhřáté na 180 °C. Stačí tak dlouho, až se sýr rozpeče. Ihned podávejte.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural