SMAŽENÁ RÝŽE

Autor: Avokádo
Druh jídla: Přílohy
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

SMAŽENÁ RÝŽE

Autor: Avokádo

Suroviny

olivový olej
Alpská sůl s jódem Avokádo
červená a žlutá paprika
vařená rýže
libovolné maso
zelená petrželka
velké cibule 2
houby
kořenící směs Pikantní křidýlka Avokádo

Ve velké pánvi zahřejte olej a dejte na něj opékat nahrubo nakrájenou cibuli. Pokud máte houby, přidejte je právě teď. Potom i kostičky papriky a na kousky nakrájené maso (to už je vařené, pečené, smažené). Ochuťte dvěma lžícemi směsi koření Pikantní křidýlka. Restujte společně asi 10 minut. Obsah pánve přendejte do misky a do pánve vlijte opět trochu oleje. Na něm opečte vařenou rýži. Opékejte 5  minut a nakonec vmíchejte odloženou směs masa a zeleniny. Prohřejte a ihned podávejte, posypané zelenou petrželkou.

Ohodnoťte recept