SMAŽENÁ RÝŽE S MASEM

Autor: Avokádo
Počet porcí: 2-4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Přílohy
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

SMAŽENÁ RÝŽE S MASEM

Autor: Avokádo
Vyzkoušejte jednoduchou a rychlou smaženou rýži s masem – ideální oběd nebo večeře pro každou příležitost.

Suroviny

olivový olej
alpská sůl s jódem Avokádo
červená a žlutá paprika
vařená rýže
libovolné maso
zelená petrželka
velké cibule 2
houby
kořenicí směs Pikantní křidýlka Avokádo

Ve velké pánvi zahřejte olej a dejte na něj opékat nahrubo nakrájenou cibuli. Pokud máte houby, přidejte je právě teď. Potom i na kostičky nakrájené papriky a na kousky nakrájené maso (to už je vařené, pečené, nebo smažené). Ochuťte dvěma lžícemi směsi koření. Restujte společně asi 10 minut. Obsah pánve přendejte do misky a do pánve vlijte opět trochu oleje. Na něm opečte vařenou rýži. Opékejte 5  minut a nakonec vmíchejte odloženou směs masa a zeleniny. Prohřejte a ihned podávejte, posypané zelenou petrželkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural