KAPSY S MASEM A ZELENINOU

KAPSY S MASEM A ZELENINOU
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

KAPSY S MASEM A ZELENINOU

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 521
Kapsy s masem a zeleninou – rychlé, chutné a ideální na večeři pro celou rodinu.

Suroviny

kořenicí směs Mexická Avokádo 1 balení
nastrouhaný sýr podle chuti 100 g
pečené vepřové maso 200 g
paprika zelená 5 ks
rozválené listové těsto 1 balení
paprika červená 5 ks
vejce na potření 1 ks
nastrouhaný parmezán 50 g

Pečené maso nakrájejte na kousky a dejte do misky, zasypejte kořením, nastrouhaným sýrem, na kostičky nakrájenou paprikou. Promíchejte.

Listové těsto rozbalte a vykrojte z něj 4 ovály nebo pokud chcete, klidně obdelníky. Na polovinu každého kousku navrstvěte směs s masem. Přiklopte druhou polovinou, důkladně přimáčkněte a dejte na plech s pečícím papírem. Potřete rozšlehaným vejcem a posypejte nastrouhaným parmezánem. Pečte při 200 °C, zhruba 30 minut dozlatova.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural