KAPSY S MASEM A ZELENINOU

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

KAPSY S MASEM A ZELENINOU

Autor: Avokádo

Suroviny

kořenící směs Mexická Avokádo 1 balení
nastrouhaný sýr podle chuti 100 gramů
pečené vepřové maso 200 gramů
zelená paprika 5
rozválené listové těsto 1 balení
červená paprika 5
vejce na potření 1
nastrouhaný parmezán 50 gramů

Pečené maso nakrájejte na kousky a dejte do misky. zasypejte kořením, nastrouhaným sýrem, na kostičky nakrájenou paprikou. Promíchejte.

Listové těsto rozbalte a vykrojte z něj 4 ovály nebo pokud chcete, klidně obdelníky. Na polovinu každého kousku navrstvěte směs s masem. Přiklopte druhou polovinou, důkladně přimáčkněte a dejte na plech s pečícím papírem. Potřete rozšlehaným vejce a posypejte nastrouhaným parmezánem.

Ohodnoťte recept