PODZIMNÍ KROUPOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 3 h
Náročnost:
Druh jídla: Polévky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Podzim
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

PODZIMNÍ KROUPOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM

Autor: Avokádo ID receptu: 510
Podzimní kroupová polévka – poctivá, sytá polévka, která zahřeje v chladných dnech.

Suroviny

bobkový list Avokádo 2 ks
nové koření celé Avokádo 5 kuliček
alpská sůl s jódem Avokádo podle chuti
uzené žebra 1 kg
mrkev, cibule, petržel a kousek celeru na vývar 1 ks
pepř černý mletý Avokádo podle chuti

Na dokončení

houby hrst
alpská sůl s jódem Avokádo podle chuti
zelené bylinky na ozdobení
uvařené kroupy 150 g
maso z vývaru podle chuti
majoránka Avokádo podle chuti
sádlo 1 lžíce
mrkev 1 ks
hladká mouka 2 lžíce
cibule 1 ks
petržel 1 ks

Žebra a očištěnou zeleninu dejte do velkého hrnce. Přidejte koření a sůl a zalijte vodou. Vařte přibližně 2 hodiny. Žebra vyndejte, maso oberte a nechejte stranou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural