PODZIMNÍ KROUPOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM
Autor: Avokádo
ID receptu: 510
Podzimní kroupová polévka – poctivá, sytá polévka, která zahřeje v chladných dnech.
Suroviny
bobkový list Avokádo
2
ks
nové koření celé Avokádo
5
kuliček
alpská sůl s jódem Avokádo
podle chuti
uzené žebra
1
kg
mrkev, cibule, petržel a kousek celeru na vývar
1
ks
pepř černý mletý Avokádo
podle chuti
Na dokončení
houby
hrst
alpská sůl s jódem Avokádo
podle chuti
zelené bylinky
na ozdobení
uvařené kroupy
150
g
maso z vývaru
podle chuti
majoránka Avokádo
podle chuti
sádlo
1
lžíce
mrkev
1
ks
hladká mouka
2
lžíce
cibule
1
ks
petržel
1
ks
Žebra a očištěnou zeleninu dejte do velkého hrnce. Přidejte koření a sůl a zalijte vodou. Vařte přibližně 2 hodiny. Žebra vyndejte, maso oberte a nechejte stranou.