Olej nebo ghí zahřejte v hrnci. Opečte na něm kuřecí prsíčka vcelku, která jste jen lehce osolili. Vyndejte je ven z hrnce a dejte do něj opékat nahrubo nakrájenou cibuli. Podle potřeby můžete přidat trochu tuku.
Až začne cibule zlátnout, přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a petržel. Promíchejte, ochuťte solí, zázvorem a kdo chce, může přidat i pepř a lžičku sušeného česneku.
Zalijte vodou nebo vývarem a kokosovým mlékem. Vraťte do hrnce kuřecí prsíčka vcelku.
Vařte dokud zelenina nezměkne. Poté vyndejte prsíčka opět ven a obsah hrnce rozmixujte úplně dohladka. Ochutnejte a podle potřeby dolaďte kořením, solí. Kuřecí prsíčka nakrájejte na tenké plátky.
Na talíři podávejte polévku, dozdobenou masem, čerstvým koriandrem, slunečnicovými a sezamovými semínky.