PANZANELLA

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

PANZANELLA

Autor: Avokádo

Suroviny

nasekaná bazalka 2 lžíce
chléb 6 plátků
česnek 2 stroužky
olivový olej
Salátová zálivka Italská Avokádo
nasekaná petrželka 2 lžíce
cherry rajčata 800 gramů

Rajčata nakrájejte na poloviny nebo na čtvrtky. Přidejte nasekané bylinky.

Chléb nakrájejte na plátky a opečte na pánvičce nebo v toastovači dokřupava.  Opečený chléb hned potřete prolisovaným česnekem s trochou oleje a nakrájejte na kostičky.

Připravte si zálivku, podle návodu na obalu. Touto zálivkou přelijte rajčata.

Nakonec přidejte kostičky chleba, promíchejte a ihned podávejte. Lepší je, když chleba zůstane  lehce křupavý a jen lehce obalený zálivkou a rajčatovou šťávou.

Ohodnoťte recept