GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

Autor: Avokádo

Suroviny

vepřové žebra 3 kg
pivo 500 ml
Marináda Gril Avokádo 5 lžic
česnek 6 stroužků
velká cibule 1

K podávání

Křen Brusinkový Avokádo
Nákladané cornichons Avokádo

Připravte si větší krabičku nebo pekáč, do kterého vejdou všechny žebra. Ta nakrájejte na menší kousky, podél žeberních kostí. Nechejte je stranou a připravte marinádu. Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Smíchejte s pivem a marinádou Avokádo. Do této směsi naložte připravená žebra a nechejte je marinovat minimálně 24 hodin. Občas obracejte. Musí být v lednici. Hodinu před grilování vyndejte z lednice a nechejte ohřát na pokojovou teplotu. Grilujte, dokud není maso hotové. Podávejte s brusinkovým křenem a nakládanými cornichons.

Ohodnoťte recept