GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 h
Náročnost: 2
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 499
Šťavnatá grilovaná žebra s neodolatelnou sladko-pikantní přílohou, díky dlouhému marinování bude mít maso dokonalou chuť.

Suroviny

vepřové žebra 3 kg
pivo 500 ml
marináda Gril Avokádo 5 lžic
česnek 6 stroužků
velká cibule 1 ks

K podávání

křen brusinkový Avokádo podle chuti
nákladané cornichons Avokádo podle chuti

Připravte si větší krabičku nebo pekáč, do kterého vejdou všechny žebra.

Ta nakrájejte na menší kousky, podél žeberních kostí. Nechejte je stranou a připravte marinádu.

Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Smíchejte s pivem a marinádou. Do této směsi naložte připravená žebra a nechejte je marinovat v lednici minimálně 24 hodin.

Občas obracejte. Hodinu před grilování je vyndejte z lednice a nechejte ohřát na pokojovou teplotu.

Grilujte, dokud není maso hotové. Podávejte s brusinkovým křenem a nakládanými cornichons.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural