GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

GRILOVANÁ ŽEBRA S BRUSINKOVÝM KŘENEM

Autor: Avokádo
Šťavnatá grilovaná žebra s neodolatelnou sladko-pikantní přílohou, díky dlouhému marinování bude mít maso dokonalou chuť.

Suroviny

vepřové žebra 3 kg
pivo 500 ml
marináda Gril Avokádo 5 lžic
česnek 6 stroužků
velká cibule 1

K podávání

křen Brusinkový Avokádo
nákladané cornichons Avokádo

Připravte si větší krabičku nebo pekáč, do kterého vejdou všechny žebra.

Ta nakrájejte na menší kousky, podél žeberních kostí. Nechejte je stranou a připravte marinádu.

Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Smíchejte s pivem a marinádou. Do této směsi naložte připravená žebra a nechejte je marinovat v lednici minimálně 24 hodin.

Občas obracejte. Hodinu před grilování je vyndejte z lednice a nechejte ohřát na pokojovou teplotu.

Grilujte, dokud není maso hotové. Podávejte s brusinkovým křenem a nakládanými cornichons.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural