KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 min
Náročnost:
Druh jídla: Uzeniny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo
Klobása s lehkým salátem – klasika na gril, která potěší každého milovníka poctivého jídla.

Suroviny

marináda Pivní medová Avokádo 1 balení
klobása 6 ks

Na salát

majonéza 100 g
polníček 150 g
ředkvičky 8
hořčice francouzská Avokádo 4 lžíce
brambory 800 g
jarní cibulka 4
alpská sůl s jódem Avokádo
bílý jogurt 80 g

Brambory uvařte v osolené vodě ve slupce. Oloupejte je a nakrájejte na půlkolečka.

Klobásy naložte do marinády a poté ugrilujte.

Brambory dejte do mísy a přidejte k nim majonézu, jogurt, kolečka ředkviček, kolečka jarní cibulky, polníček a trochu soli. Promíchejte a ještě dolaďte podle chuti. Podávejte s grilovanou klobásou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural