KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo
Druh jídla: Uzeniny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo

Suroviny

Marináda Pivní medová Avokádo 1 balení
klobása 6 ks

Na salát

majonéza 100 gramů
polníček 150 gramů
ředkvičky 8
Hořčice francouzská Avokádo 4 lžíce
brambory 800 gramů
jarní cibulka 4
Alpská sůl s jódem Avokádo
bílý jogurt 80 gramů

Brambory uvařte v osolené vodě ve slupce. Oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Klobásy naložte do marinády a poté ugrilujte. Brambory dejte do mísy a přidejte k nim majonézu, jogurt, kolečka ředkviček, kolečka jarní cibulky, polníček a trochu soli. Promíchejte a ještě dolaďte podle chuti. Podávejte s grilovanou klobásou.

Ohodnoťte recept