KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM
Autor: Avokádo
Klobása s lehkým salátem – klasika na gril, která potěší každého milovníka poctivého jídla.
Suroviny
marináda Pivní medová Avokádo
1
balení
klobása
6
ks
Na salát
majonéza
100
g
polníček
150
g
ředkvičky
8
hořčice francouzská Avokádo
4
lžíce
brambory
800
g
jarní cibulka
4
alpská sůl s jódem Avokádo
bílý jogurt
80
g
Brambory uvařte v osolené vodě ve slupce. Oloupejte je a nakrájejte na půlkolečka.
Klobásy naložte do marinády a poté ugrilujte.
Brambory dejte do mísy a přidejte k nim majonézu, jogurt, kolečka ředkviček, kolečka jarní cibulky, polníček a trochu soli. Promíchejte a ještě dolaďte podle chuti. Podávejte s grilovanou klobásou.