Panenku okořeňte směsí koření a nechejte v lednici asi 3 hodiny odležet.
Opečte ji zprudka na olivovém oleji. Nebo ji ugrilujte. Záleží na počasí a náladě.
Panenku dejte do pekáče s víkem do trouby vyhřáté na 120 °C, na 20 minut. Mezitím si připravte omáčku.
V hrnci rozehřejte máslo a orestujte na něm zbytek sáčku s kořením. Jen chvilku. Zasypejte moukou, promíchejte a zalijte smetanou. Dobře rozmíchejte a za občasného míchání, na mírnou teplotu, vařte 15 minut.
Vyndejte z trouby a výpek vlijte do omáčky. Promíchejte. Panenku nechejte chvilku odležet a omáčku ještě provařte s výpekem. Ihned podávejte.
S křupavou bagetou, pečenými brambory nebo rýží. Jak máte chuť.