GRILOVANÁ KRKOVICE SE SALÁTEM Z KUSKUSU A GRILOVANÉHO KVĚTÁKU

GRILOVANÁ KRKOVICE SE SALÁTEM Z KUSKUSU A GRILOVANÉHO KVĚTÁKU
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 h
Náročnost: 2
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

GRILOVANÁ KRKOVICE SE SALÁTEM Z KUSKUSU A GRILOVANÉHO KVĚTÁKU

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 493
Grilovaná specialita - krkovice a květák - lahodné a syté jídlo plné výrazných chutí.

Suroviny

kořenicí směs Grilovací s česnekem Avokádo 1 balení
olej slunečnicový 100 ml
vepřová krkovice 4 plátky

Na salát

nasekaný libeček hrst
kuskus 100 g
vývar zeleninový 160 ml
květák 5 ks
olej olivový 80 ml
cherry rajčata 200 g

Krkovici naložte do směsi oleje a koření. Trochu marinády si nechejte na květák. Nechejte marinovat, ideálně přes noc. Květák rozeberte na menší růžičky a také naložte do směsi oleje a koření, stejného, jaké jste použili na krkovici. Nechejte marinovat přibližně hodinu, až dvě. Poté ugrilujte.

Připravte kuskus. Nasypejte ho do hluboké misky nebo hrnce. Zalijte olivovým olejem a promíchejte vidličkou. Zalijte vroucím vývarem a přiklopte poklicí. Nechejte odpočívat dokud nebude kuskus měkký. Promíchejte s květákem, cherry rajčaty na polovinu nakrájenými a nasekaným libečkem. Podle chuti ještě ochuťte solí, pepřem a přidejte trochu olivového oleje. Podávejte s grilovanou krkovicí.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural