GRILOVANÝ ŠPIZ S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM

Autor: Avokádo
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

GRILOVANÝ ŠPIZ S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM

Autor: Avokádo

Suroviny

Marináda Orientální se zázvorem Avokádo
červená cibule
ananas polovina
kuřecí prsa 600 gramů

Maso nakrájejte na kostky, ananas oloupejte a nakrájejte na stejně velké kostky jako maso. Cibuli na čtvrtky. Všechno dejte do velké misky a zalijte marinádou. Promíchejte, aby byly všechny suroviny obalené. Přiklopte víkem a nechejte v lednici marinovat minimálně dvě hodiny, ale ideálně přes noc.

Na jehlu napichujte střídavě marinované maso, ananas, plátky cibule a takto střídejte dokud máte jehly a suroviny. Opečte na grilu a podávejte s oblíbenou přílohou.

Ohodnoťte recept