LOSOS S MANGO RÝŽÍ

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Ryby a mořské plody
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

LOSOS S MANGO RÝŽÍ

Autor: Avokádo
Dejte si lososa s exotickou mango rýží a objevte novou úroveň chutí.

Suroviny

sojová omáčka 1 lžíce
mango 1
petrželová nať Avokádo
bylinková sůl Avokádo
koriandr hrst
filety z lososa 4
vařená jasmínová rýže 300 g
rýžový ocet 1 lžíce
sezamová semínka
červená paprika 1
olej
jarní cibulka 2

Lososa potřete lehce olejem a okořeňte bylinkovou solí a petrželovou natí. Nechejte pár hodin odležete a poté ugrilujte.

Na trošce oleje opečte nakrájenou jarní cibulku. Přidejte rýži a zprudka opékejte. Sundejte z plotny a vmíchejte kostičky manga a červené papriky. Ochuťte octem, sojovou omáčkou, bylinkovou solí a nasekaným čerstvým koriandrem. Promíchejte.

Podávejte s lososem a na talíři zasypejte sezamovým semínkem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural