ŘEDKVIČKY NA MÁSLE

Autor: Avokádo
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 20 min
Náročnost:
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

ŘEDKVIČKY NA MÁSLE

Autor: Avokádo
Jednoduché a lahodné – máslové ředkvičky jako dokonalý doplněk k večeři.

Suroviny

ředkvičky 4 svazky
pepř černý mletý Avokádo špetka koření
petrželová nať Avokádo 2 lžičky
máslo 100 g
alpská sůl s jódem Avokádo 1 lžička

Ředkvičky zbavte listů tak, aby zůstal kousek zelené natě. Hezky to vypadá a moc dobře chutná.

Ředkvičky důkladně omyjte a překrojte napůl. V hrnci si rozpusťte máslo. Ochuťte ho solí, pepřem a sušenou petrželovou natí. Promíchejte a do másla vsypejte připravené ředkvičky. Na velice mírnou teplotu nechejte 2 minuty prohřívat.

Ihned podávejte, třeba s kouskem čerstvého pečiva nebo jako přílohu ke grilování.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural