ŘEDKVIČKY NA MÁSLE

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

ŘEDKVIČKY NA MÁSLE

Autor: Avokádo

Suroviny

ředkvičky 4 svazky
Pepř černý mletý Avokádo špetka koření
Petrželová nať Avokádo 2 lžičky
máslo 100 gramů
Alpská sůl s jódem Avokádo 1 lžička

Ředkvičky zbavte listů tak, aby zůstal kousek zelené natě. Hezky to vypadá a moc dobře chutná. Ředkvičky důkladně omyjte a překrojte napůl. V hrnci si rozpusťte máslo. Ochuťte ho solí, pepřem a sušenou petrželovou natí. Promíchejte a do másla vsypejte připravené ředkvičky. Na velice mírnou teplotu nechejte 2 minuty prohřívat.

Ihned podávejte, třeba s kouskem čerstvého pečiva nebo jako přílohu ke grilování.

Ohodnoťte recept