PESTO Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU

PESTO Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

star star star star star
favorite Přidat do oblíbených

PESTO Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU

Autor: Průvodce chutíID receptu: 484
Připravte si domácí pesto z medvědího česneku, které rozzáří vaše těstoviny.

Suroviny

pepř černý mletý Avokádo špetka
mořská sůl s jodem v mlýnku Avokádo 1 lžička
medvědí česnek (čerstvé listy) 2 hrsti
parmezán 100 g
slunečnicový, řepkový nebo olivový olej 2 lžíce

Listy medvědího česneku nejdříve trochu nasekejte nožem a potom v mixéru rozmixujte najemno. Přidejte olej, sůl a pepř.

Kdo se rozhodne pro pesto s ořechy, přidá je právě teď. Společně mixujte a podle potřeby přidávejte olej.

Jakmile je směs rozmixovaná, přidejte podle chuti nastrouhaný sýr. Promíchejte a ochutnávejte. Dolaďte solí, pepřem, případně olejem.

Pesto může být hustější nebo tekutější. To záleží na vaší chuti a vkusu.

Pesto dejte do připravených, sklenic, které jste velice dobře umyli. Zavíčkujte a skladujte v lednici.

Ohodnoťte recept

star star star star star
favorite Přidat do oblíbených
Logo AvokádoLogo KucharekLogo It‘s Natural