KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM

KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 478
Jemná játra se sázeným vejcem – rychlé, vydatné a plné chuti.

Suroviny

kořenicí směs Italská Avokádo podle chuti
česnek 2 stroužky
vejce 4 ks
alpská sůl s jodem Avokádo podle chuti
kuřecí játra 800 g
pepř černý mletý Avokádo podle chuti

Játra ochuťte kořenící směsí a prolisovaným česnekem. Nechejte hodinu odležet.

Játra opečte na pánvi, na grilovací pánvi nebo na grilu. Ze všech stran, až ztmavnou. Neopékejte příliš zprudka, ale na střední teplotu, ať se játra rovnoměrně propečou.

Usmažte čtyři sázená vejce.

Opečená játra z obou stran osolte a dejte na talíře. Nahoru položte sázené vejce.

Podávejte s oblíbenou přílohou a domácí majonézou nebo tatarskou omáčkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural