KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM

Autor: Avokádo
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM

Autor: Avokádo

Suroviny

kořenící směs Italská Avokádo
stroužky česneku 2
vejce 4
sůl a pepř
kuřecí játra 800 gramů

Játra ochuťte Italskou směsí a prolisovaným česnekem. Nechejte hodinu odležet.

Játra opečte na pánvi, na grilovací pánvi nebo opékejte na grilu. Ze všech stran, až játra ztmavnou. Neopékejte příliš zprudka, ale na střední teplotu, ať se játra propečou.

Usmažte čtyři sázená vejce.

Opečená játra z obou stran osolte a dejte na talíře. Nahoru položte sázené vejce.

Podávejte s oblíbenou přílohou a domácí majonézou nebo tatarskou omáčkou.

Ohodnoťte recept