KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

KUŘECÍ JÁTRA SE SÁZENÝM VEJCEM

Autor: Avokádo
Jemná játra se sázeným vejcem – rychlé, vydatné a plné chuti.

Suroviny

kořenicí směs Italská Avokádo
stroužky česneku 2
vejce 4
sůl a pepř
kuřecí játra 800 g

Játra ochuťte kořenící směsí a prolisovaným česnekem. Nechejte hodinu odležet.

Játra opečte na pánvi, na grilovací pánvi nebo na grilu. Ze všech stran, až ztmavnou. Neopékejte příliš zprudka, ale na střední teplotu, ať se játra rovnoměrně propečou.

Usmažte čtyři sázená vejce.

Opečená játra z obou stran osolte a dejte na talíře. Nahoru položte sázené vejce.

Podávejte s oblíbenou přílohou a domácí majonézou nebo tatarskou omáčkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural