KAPUSTIČKY V MLETÉM MASU

Autor: Avokádo
Druh jídla: Mletá masa
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

KAPUSTIČKY V MLETÉM MASU

Autor: Avokádo

Suroviny

Alpská sůl s jódem Avokádo
vejce 1
mleté maso (vepřové a hovězí) 700 gramů
růžičková kapusta 500 gramů
parmezán 50 gramů
kořenící směs Mletá masa Avokádo 1 balení směsi
strouhanka podle potřeby

Mleté maso ochuťte kořením. Přidejte vejce, parmezán a promíchejte. Podle potřeby zahustěte strouhankou. Můžete přidat i špetku soli. Kuličky růžičkové kapusty zbavte nehezkých listů a odkrojte ztvrdlý stonek. Každou kapustu zabalte do tenké vrstvy mletého masa. Pěkně utlačte a skládejte do pekáče. Podlijte 1 deci vody a přiklopte víkem. Pečte na 170 °C přibližně 30 minut. Nakonec odklopte víko a ještě 10 minut dopečte dozlatova.

Ohodnoťte recept