POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT

Autor: Avokádo
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT

Autor: Avokádo

Suroviny

Bazalka Avokádo 2 lžíce
Česnek sušený Avokádo
pomazánkové máslo 250 gramů
Šušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo 4 ks
zakysaná smetana 50 gramů
sůl a pepř
černé olivy 10 kusů

Olivy nakrájíme nadrobno nebo na půlkolečka. Rajčata na menší kousky. Všechny suroviny promícháme a dochutíme solí, pepřem, bazalkou a česnekem. S tím to nepřehánějte, protože by jeho chuť mohla přehlušit všechny ostatní. Pomazánku podávejte vychlazenou, ozdobenou snítkou bazalky.

Ohodnoťte recept