POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT

Autor: Avokádo
Připravte si neodolatelnou pomazánku plnou intenzivní chuti sušených rajčat, kterou využijete na mnoho způsobů.

Suroviny

bazalka Avokádo 2 lžíce
česnek sušený Avokádo
pomazánkové máslo 250 g
šušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo 4 ks
zakysaná smetana 50 g
sůl a pepř
černé olivy 10 kusů

Olivy nakrájíme nadrobno nebo na půlkolečka. Rajčata na menší kousky.

Všechny suroviny promícháme a dochutíme solí, pepřem, bazalkou a česnekem. S tím to nepřehánějte, protože by jeho chuť mohla přehlušit všechny ostatní.

Pomazánku podávejte vychlazenou, ozdobenou snítkou bazalky na čerstvé bagetě.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural