Maso nakrájejte na plátky a přes noc naložte do směsi oleje a kořenící směsi. Použijte 3 lžíce oleje a polovinu sáčku s kořením.
Ve velké pánvi si rozehřejte olej a dejte na něj opékat maso, které jste po naložení vyndali z lednice půl hodiny předem. Aby se ohřálo na pokojovou teplotu.
Plátky masa opečte z obou stran a dejte stranou. Do výpeku dejte opékat nahrubo nakrájenou cibuli. Až začne tmavnout, vsypejte na ni sáček mražené zeleniny.
Pokud máte čas a chuť, připravte si čerstvou zeleninu. Ideální je mix kukuřice, fazolí, fazolových lusků a několika barevných paprik.
Do pánve vsypejte zbytek koření, promíchejte a společně pár minut opékejte. Vraťte do pánve maso a na kolečka nakrájené chorizo. Podlijte trochou vody, pokud máte po ruce vývar, tak vývarem. Stačí přibližně 2 dcl. Ochutnejte a až teď, podle chuti, osolte. Podávejte s libovolnou přílohou (rýže, pečivo, nudle, tortila,...).