Veganská škvarková pomazánka

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Veganská škvarková pomazánka

Autor: Avokádo

Suroviny

loupaná pohánka 150 gramů
olivový olej trocha
Hořčice Česká Avokádo 2 lžíce
sůl a pepř
velká cibule 1
česnek 6 stroužků
Kmín drcený Avokádo špetka
Majoránka Avokádo 1 lžička

Na lžíci olivového oleje orestujte najemno nakrájenou cibulku a nasekaný česnek dozlatova. Přidejte doměkka uvařenou a vychladlou pohanku. Ochuťte solí, pepřem, hořčicí, majoránkou a špetkou kmínu. Promíchejte a podávejte.

Ohodnoťte recept