Křupavá kuřecí křidýlka s chilli

Křupavá kuřecí křidýlka s chilli
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

star star star star star
favorite Přidat do oblíbených

Křupavá kuřecí křidýlka s chilli

Autor: Průvodce chutíID receptu: 45
Grilovačka bez pikantních kuřecích křidélek je jako jaro bez slunce. Zkuste je s chilli krustičkou a objevte mnohem lepší chuť. Nezapomeňte je předem naložit do marinády, aby byly ještě šťavnatější.

Suroviny

kuřecí křídla velká 24 ks

Marináda

kečup 1 šálek
omáčka worcester 2 lžíce
chilli mleté Avokádo ½ lžičky
med 2 lžíce
citrónová šťáva 2 lžíce
chilli pasta ½ lžičky

Všechny ingredience pro přípravu marinády důkladně promícháme.

Omytá a očištěná křídla nařízneme na záhybech a marinujeme asi 4-6 hodin.

Takto připravená křídla grilujeme na rozehřátém grilu 20 minut nebo pečeme asi 30 minut při teplotě 160 °C.

Ohodnoťte recept

star star star star star
favorite Přidat do oblíbených
Logo AvokádoLogo KucharekLogo It‘s Natural