Sendvič s pomalu pečenými krůtími prsy

Sendvič s pomalu pečenými krůtími prsy
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Sendvič s pomalu pečenými krůtími prsy

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 437
Připravte si lahodný sendvič s pomalu pečenými krůtími prsy – recept, který vyžaduje čas, ale stojí za to!

Suroviny

kořenicí směs Gurmán Avokádo 1 balení
krůtí prsa 2 ks
voda 1 dcl
olej slunečnicový 5 lžic

Na servírování

salátové listy na ozdobení
kváskový chléb 8 plátků
hořčice Česká Avokádo 8 lžiček
rajčata 3 ks

Krůtí prsa omyjte, osušte. Koření rozmíchejte v oleji a směsí potřete celá prsa.

Nechejte pár hodin marinovat v lednici. Poté dejte do pekáče, zalijte vodou a dejte péct, přikryté víkem, na 150 °C. Pečte přibližně 3 až 4 hodiny, dokud není maso měkké.

Jedním z využití pomalu pečeného krůtího masa jsou jednoduché sendviče.

Plátky chleba namažte hořčicí, ozdobte plátky rajčat, salátem a plátkem krůtího masa. Přiklopte dalším plátkem chleba.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural