Květákové placičky

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Květákové placičky

Autor: Avokádo

Suroviny

vařený květák 450 gramů
Libeček Avokádo 2 lžíce
parmezán 120 gramů
strouhanka 120 gramů
vejce 3
Alpská sůl s jódem Avokádo 1 lžička

Vařený květák rozmixujte nahrubo nebo nasekejte nožem. Přidejte vejce, strouhanku a nahrubo nastrouhaný parmezán. Ochuťte solí a sušeným libečkem. Umíchejte těsto, které nebude téměř lepit. Smažte na malé vrstvě oleje, z obou stran. Podávejte ke grilování, kde se dá prohřát na grilu nebo k salátu. Jsou výborné istudené, jako svačina na výlet

Ohodnoťte recept