KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo

Suroviny

bílý jogurt 100 gramů
Alpská sůl s jódem Avokádo 2 lžičky
Pepř černý mletý Avokádo
Marináda Pivní medová Avokádo
majonéza 100 gramů
bílý vinný ocet 2 lžíce
čerstvé bílé zelí 300 gramů
bulvový celer 100 gramů
kopr 3 hrsti
jarní cibulka 4
vepřová krkovička 4 plátky

Marinovanou krkovici připravte na grilu. Zelí nasekejte najemno, přidejte nakrájenou cibuli, najemno nastrouhaný celer, nasekaný kopr. Promíchejte s majonézou a jogurtem. Dochuťte octem, solí a pepřem. Ideálně nechejte také pár hodin rozležet v lednici.

Ohodnoťte recept