KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 428
Připravte rodině krkovici na grilu s osvěžujícím zelným koprovým salátem – perfektní kombinace.

Suroviny

jogurt bílý 100 g
alpská sůl s jodem Avokádo 2 lžičky
pepř černý mletý Avokádo špetka
marináda Pivní medová Avokádo 1 balení
majonéza 100 g
ocet vinný bílý 2 lžíce
bílé zelí 300 g
bulvový celer 100 g
kopr 3 hrsti
cibulka jarní 4 ks
vepřová krkovička 4 plátky

Plátky masa naklepejte paličkou na maso a naložte do marinády, alespoň na několik hodin, ideálně přes noc.

Zelný salát také můžete připravit den předem, chutě se krásně spojí. Zelí nasekejte najemno, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, najemno nastrouhaný celer a nasekaný kopr. Promíchejte s majonézou a jogurtem, podle chuti přidejte ocet, sůl a pepř.

Marinovanou krkovici připravte na grilu a podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural