KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

Autor: Avokádo
Připravte rodině krkovici na grilu s osvěžujícím zelným koprovým salátem – perfektní kombinace.

Suroviny

bílý jogurt 100 g
alpská sůl s jódem Avokádo 2 lžičky
pepř černý mletý Avokádo
marináda Pivní medová Avokádo
majonéza 100 g
bílý vinný ocet 2 lžíce
čerstvé bílé zelí 300 g
bulvový celer 100 g
kopr 3 hrsti
jarní cibulka 4
vepřová krkovička 4 plátky

Plátky masa naklepejte paličkou na maso a naložte do marinády, alespoň na několik hodin, ideálně přes noc.

Zelný salát také můžete připravit den předem, chutě se krásně spojí. Zelí nasekejte najemno, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, najemno nastrouhaný celer a nasekaný kopr. Promíchejte s majonézou a jogurtem, podle chuti přidejte ocet, sůl a pepř.

Marinovanou krkovici připravte na grilu a podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural