SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY
Autor: Avokádo
Suroviny
kořenící směs Grilovací s bylinkami Avokádo
1
balení směsi
máslo
100
gramů
parmazán
150
gramů
Alpská sůl s jódem Avokádo
filet ze pstruha lososovitého
400
gramů
drobné listové saláty
200
gramů
pažitka
hrst
brambory
800
gramů
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
Hořčice francouzská Avokádo
3
lžíce
Rybu okořeňte grilovacím kořením s bylinkami.Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené. Dejte je do mísy, přidejte kousky grilované ryby, listové saláty, sýr, hořčici a pažitku. Zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.