SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY

Autor: Avokádo

Suroviny

kořenící směs Grilovací s bylinkami Avokádo 1 balení směsi
máslo 100 gramů
parmazán 150 gramů
Alpská sůl s jódem Avokádo
filet ze pstruha lososovitého 400 gramů
drobné listové saláty 200 gramů
pažitka hrst
brambory 800 gramů
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
Hořčice francouzská Avokádo 3 lžíce

Rybu okořeňte grilovacím kořením s bylinkami.Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené. Dejte je do mísy, přidejte kousky grilované ryby, listové saláty, sýr, hořčici a pažitku. Zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.

Ohodnoťte recept