SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY

Autor: Avokádo
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY

Autor: Avokádo
Dopřejte si salát s grilovaným pstruhem a bramborami – lehké a chutné jídlo.

Suroviny

kořenicí směs Grilovací s bylinkami Avokádo 1 balení směsi
máslo 100 g
parmazán 150 g
alpská sůl s jódem Avokádo
filet ze pstruha lososovitého 400 g
drobné listové saláty 200 g
pažitka hrst
brambory 800 g
pepř barevný Mlýnek Avokádo
hořčice francouzská Avokádo 3 lžíce

Rybu potřete trochou olivového oleje a obalte ve směsi koření.

Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené, dle Vaší preference.

Rygy grilujte na rozpáleném grilu 3-5 minut z každé strany. Dejte je na talíř spolu s uvařenými bramborami, a ozdbote listovým salátem, sýrem, hořčici a pažitkou. Vše zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural