Hovězí steak s pepřem

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Hovězí steak s pepřem

Autor: Avokádo
Hovězí steak s pepřem – marinovaný přes noc pro neodolatelnou chuť.

Suroviny

vyzrálé hovězí steaky 4 kusy
slunečnicový olej
kořenicí směs Steak se zeleným a růžovým pepřem Avokádo 2 balení koření

Maso omyjte, osušte. V misce smíchejte olej s kořenící směsí. Steaky v této směsi obalte, nechejte ležet v krabičce a přiklopte víkem.

Nechejte 24 hodin marinovat v lednici. Poté vyndejte z lednice a nechejte hodinu ohřát na pokojovou teplotu. Maso ugrilujte a podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural