Hovězí steak s pepřem

Autor: Avokádo
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Hovězí steak s pepřem

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby

vyzrálé hovězí steaky 4 kusy
slunečnicový olej
kořenící směs Steak se zeleným a růžovým pepřem Avokádo 2 balení koření

Maso omyjte, osušte. V misce smíchejte 8 lžic oleje s 2 balíčky koření Steak se zeleným a růžovým pepřem. Steaky v této směsi obalte, nechejte ležet v krabičce a přiklopte víkem.

Nechejte 24 hodin marinovat v lednici. Poté vyndejte z lednice a nechejte hodinu ohřát na pokojovou teplotu. Poté grilujte a podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Ohodnoťte recept