Lososové karbanátky

Autor: Avokádo
Druh jídla: Ryby a mořské plody
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Lososové karbanátky

Autor: Avokádo

Karbanátky

vejce 1
strouhanka 100 g
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
kořenící směs Ryby Avokádo 1 lžička
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
filet z lososa 300 g
červená cibule 1
jarní cibulka 100 g

Salát

šťáva z 1/2 limetky
olivový olej 1 lžíce
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
čerstvá okurka 1
avokádo 1
Pepř barevný Mlýnek Avokádo

Do mísy vložíme namletý filet z lososa, strouhanku, nakrájenou jarní cibulku, červenou cibuli a rozklepneme vejce. Osolíme, opepříme, přidáme lžičku koření na ryby a promícháme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky a necháme je chvíli odležet.

Mezitím si v čisté misce připravíme salát. Smícháme nakrájený okurek, červenou papriku, avokádo, přidáme olivový olej a nakonec vše dochutíme solí a šťávou z limetky.

Karbanátky smažíme na rozpálené pánvi 3 minuty z každé strany, servírujeme společně se salátem.

Ohodnoťte recept