Nejdříve si připravíme rančerskou omáčku. V kastrůlku rozpálíme olej, do něj dáme na jemno nakrájený česnek, cibuli, na kostičky nakrájenou papriku. Okořeníme maďarskou paprikou. Vše zalijeme rajčatovým pyré. Dle chuti osolíme, opepříme a necháme 20 minut vařit. Ke konci vaření přidáme na kostičky nakrájené chilli papričky.
Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm tortilly z obou stran, dáme stranou. Poté ještě usmažíme volské oko. Opečenou tortillu natřeme rančerskou omáčkou, poklademe fazolemi a rozmačkaným avokádem. Přiklopíme druhou tortillou. Namažeme ji opět rančerskou omáčkou, dáme na ni fazole, avokádo a volské oko. Celé zakápneme zakysanou smetanou a posypeme čerstvým korianderm.