Thajské kuře s kešu ořechy

Thajské kuře s kešu ořechy
Počet porcí: 1
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Dušení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Thajské kuře s kešu ořechy

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 382
Pikantní thajské kuře s křupavými kešu ořechy si zamilujete.

Suroviny

kuřecí prso 1 ks
cibule červená 1 ks
voda 300 ml
jasmínová rýže 1 hrst
sezamový olej 20 ml
brokolice 1 ks
thajská chilli pasta 1 lžička
pražené kešu ořechy hrst
ústřicová omáčka 1 lžíce
klíčky sojové 1 hrst
paprika červená 1 ks
zázvor mletý Avokádo 1 lžička

Kuřecí prso nakrájené na nudličky a osmažíme společně s na kostky nakrájenou cibulí a paprikou. Po chvíli přidáme brokolici rozebranou na sousta a chilli pastu. Vše podlijeme vodou a dusíme 5 minut. Přidáme opečené kešu ořechy, ústřicovou omáčku, sojové klíčky, nakrájenou jarní cibulku, dochutíme sušeným zázvorem, vše promícháme a ještě chvíli necháme podusit.

Podáváme s kopečkem jasmínové rýže.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural