Italská kapsa s mozzarellou

Italská kapsa s mozzarellou
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Italská kapsa s mozzarellou

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 356
Máte rádi italskou kuchyni? Zkuste voňavou kuřecí kapsu plněnou mozzarellou a obalenou v bylinkové strouhance.

Suroviny

vejce 1 ks
parmazán 10 g
pšeničná mouka 100 g
rajčata 8 ks
rukola 1 balení
kuřecí prso 1 ks
mozzarella 1 ks
starší houska 1 ks
rajčatová omáčka 1 lžíce
cibule červená 1 ks
olej olivový na smažení
bazalka Avokádo 1 lžíce

Starší housku natrháme a rozmixujeme v mixéru nebo nastrouháme na struhadle, přidáme bazalku, promícháme a máme nachystanou bylinkovou strouhanku.

Z kuřecího prsa vytvoříme naříznutím kapsu. Vnitřek pomažeme rajčatovou omáčkou, vložíme natrhanou mozzarelu. Prso obalíme v mouce, vajíčku a bylinkové strouhance. Smažíme 4 minuty z obou stran. Poté dáme ještě zapéct na 10 minut na 180 °C. Podáváme se salátkem z rukoly, rajčátek, cibule a parmazánu zakápnuté olivových olejem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural