Pikantní lečo s chorizem

Autor: Avokádo
Počet porcí: 2-4
Doba přípravy: 50 min
Náročnost:
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Pikantní lečo s chorizem

Autor: Avokádo
Zeleninové lečo patří do zdravého životního stylu i do redukčního režimu, obsahuje málo kalorií a hodně živin. S chorizem dostane pikantní šmrnc.

Suroviny

rajčatové pyré 200 ml
klobásy chorizo 2
pažitka 1 svazek
olej řepkový
cukety 2
lilek 1
červená cibule 2
paprika sladká mletá Avokádo
pepř barevný celý Avokádo
mořská sůl Mlýnek Avokádo
houby 100 g
červené papriky 2

Připravíme zeleninu. Omyté papriky nakrájíme na polovinu, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Omytou cuketu nakrájíme na půlměsíčky, lilek na kolečka. Cibuli nakrájíme na plátky. Očištěné houby nakrájíme na plátky.

Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli a houby. Zamícháme, přidáme rajčata, cuketu, lilek a papriku a dusíme.

Na jiné pánvi osmažíme nakrájené chorizo. Opečené přendáme do hrnce se zeleninou.

Vzniklé lečo dochutíme solí, pepřem, paprikou. Servírujeme posypané čerstvou pažitkou s opečenou bagetkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural